Lucrările Cercului Pastoral al preoților de spitale din București

Luni, 4 august 2008, începând cu orele 10.00, la Palatul Patriarhal, în prezența Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, se vor desfășura lucrările Cercului Pastoral al preoților de spitale din București.

După Sfânta Liturghie oficiată la Mânăstirea Radu-vodă, cei 45 de preoți de spitale din Capitală vor participa la dezbaterea cu titlul „Sensul teologic al suferinței și al vindecării”. Vor fi prezentate referate precum: „Sensul teologic al suferinței și al vindecării – argumente din Sfânta Scriptură”, „Sensul teologic al suferinței și al vindecării – mărturii ale sfinților Părinți”, „Sensul teologic al suferinței și al vindecării – mărturii din experiența preoților din spitale”.

În cadrul întâlnirii vor fi discutate și alte probleme referitoare la activitatea liturgică, pastoral-misionară și socială a preoților de spitale.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI BUCUREȘTILOR

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…