Lucrările Adunării și Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Iașilor

La Centrul eparhial Iași va avea loc astăzi ședința anuală de lucru a Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Iașilor. Întâlnirea va avea loc în Sala ‘Dr. Iustin Moisescu’ a Centrului eparhial Iași și va fi precedată de Sfânta Liturghie, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Slujba va fi oficiată în Biserica ‘Sfântul Mare Mucenic Gheorghe’, vechea Catedrală mitropolitană din Iași, de Înalt Preasfințitul Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, alături de un sobor de preoți și diaconi. După slujba de Te Deum vor începe lucrările Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Iașilor. ‘În cadrul acestei ședințe se vor analiza și se vor aproba dările de seamă privind activitățile desfășurate de sectoarele, subunitățile, instituțiile și fundațiile de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Iașilor. La finalul ședinței vor fi făcute propuneri privitoare la activitățile care se vor desfășura în anul curent în Eparhia Iașilor’, a declarat pr. Mihai Coman, secretar eparhial în cadrul Cancelariei eparhiale Iași.

În urmă cu două zile, a avut loc, la Centrul eparhial Iași, ședința de lucru a Consiliului eparhial Iași, prezidată de Înalt Preasfințitul Teofan. În cadrul întâlnirii au fost primite dările de seamă pentru anul 2011, întocmite de consilierii sectoarelor Centrului eparhial Iași în vederea întocmirii raportului anual asupra activității sectoarelor Administrației eparhiale, a instituțiilor și fundațiilor din Arhiepiscopia Iașilor pentru anul 2011.

Comentarii Facebook


Știri recente