Lucrările Adunării eparhiale a Episcopiei Giurgiului

Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului s-au desfășurat astăzi, 7 februarie 2012, la Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sfântul Ioan Valahul” din incinta sediului administrativ. Ședința a fost precedată de săvârșirea Sfintei Liturghii, urmată de slujba de Te-Deum și de o slujbă de pomenire pentru fericitul întru adormire părintele patriarh Teoctist, de la a cărui naștere s-au împlinit 97 de ani, informează TRINITAS TV.

În cadrul lucrărilor propriu-zise, prezidate de către Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, s-au prezentat rapoartele generale anuale ale sectoarelor administrației eparhiale pentru anul trecut și proiectele prioritare pentru anul 2012.

Totodată, cu acest prilej, membrilor Adunării Eparhiale le-a fost prezentat și un film documentar în care au fost evidențiate pe larg activitățile desfășurate în Episcopia Giurgiului, în anul 2011.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…