Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului

La Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sf. Ioan Valahul’, din incinta sediului administrativ, vor avea loc mâine, 7 februarie, lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului, informează episcopiagiurgiului.ro

Deschiderea lucrărilor va fi precedată de săvârșirea Sfintei Liturghii la ora 8.30 și de slujba de Te -Deum la orele 11.30, care vor fi oficiate în paraclisul Centrului eparhial pentru copii și tineret „Sf. Ioan Valahul’. În cadrul lucrărilor, ce vor fi prezidate de către Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, se vor prezenta rapoartele generale anuale ale sectoarelor administrației eparhiale și proiectele prioritare pentru anul 2011. De asemenea, va fi analizată și activitatea desfășurată în parohiile și mănăstirile din cuprinsul Eparhiei Giurgiului sub aspect organizatoric-administrativ, pastoral, învățământ teologic, social-filantropic, patrimoniu bisericesc, viața monahală, activitate editorială, restaurări și construiri de noi lăcașuri de cult.

Totodată, cu acest prilej, membrilor Adunării Eparhiale le va fi prezentat un film documentar în care vor fi evidențiate pe larg, activitățile desfășurate în Episcopia Giurgiului, în anul 2010.

Comentarii Facebook


Știri recente