Lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

La palatul Arhiepiscopal din municipiul Curtea de Argeș s-au desfășurat astăzi, 28 ianuarie, lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, informează TV. TRINITAS. Evenimentul s-a desfășurat sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, care a menționat: „ne-am întâlnit în această zi frumoasă de 28 ianuarie pentru a ne da binețe și a asculta pe scurt dările de seamă care reflectă ostenelile slujitorilor Cancelariei Eparhiale, Protoieriilor, Facultății de Teologie, Seminarului Teologic și a preoților slujitori dimpreună cu profesorii de religie din școlile de stat”.

În finalul lucrărilor membrii Adunării au vizionat un film documentar cu cele mai importante evenimente ale anului 2009 printre care și momentul solemn al ridicării Episcopiei la rangul de Arhiepiscopie precum și canonizarea a trei sfinți locali.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…