Lucrări la noua Catedrală Patriarhală

Lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului continuă. Grinda de coronament a pereților mulați a fost finalizată, iar acum se lucrează la excavația pentru pregătirea terenului.

„S-a început excavația pentru pregătirea terenului pentru începerea ancorajele pereților mulați. Astfel, au fost instalate în pereții mulați niște piese de trecere prin care se va fora pentru ancorajul propriu-zis. Am adus materialele și pe mal pregătim deja ancorele care se vor introduce în foraje. Pentru această lucrare a fost achiziționată o instalație specială din Italia”, a spus înginer Bogdan Vidrașcu, după cum informează TRINITAS TV.

„Mașina poate efectua mai multe tipuri de lucrări în afară de ancoraje. Poate face micropiloți, foraje geotermal și alte tipuri de lucrări care necesită foraje de diametre mici de până în 250 mm diametru”, a arătat Augusto Segat, operator mașini de forat.

Această etapă va fi finalizată în două luni.

Informații despre stadiul lucrărilor, despre calendarul activităților, dar și despre cum puteți contribui la ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului, puteți afla accesând site-ul www.catedralaneamului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente