Liturghie misionară în Parohia Bascov

În Duminica a III-a după Rusalii, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica cu hramurile „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” și „Adormirea Maicii Domnului” din Parohia Bascov, situată lângă municipiul Pitești, informează TRINITAS TV. Cu această ocazie, chiriarhul locului a adresat celor prezenți și un cuvânt de învățătură.

„Să ne împăcăm unii cu alții, să ne sprijinim unii pe alții și să avem recunoștință unii față de alții atunci când suntem ajutați, în familie, să mulțumim obștii din care facem parte și celor care sunt puși să vegheze în această obște”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.

După oficierea Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, împreună cu reprezentanții administrației locale a vizitat biserica veche, monument istoric, din Parohia Bascov, care datează din secolul al XVIII-lea, precum și șantierul deschis la biserica aflată în construcție din localitatea Valea Ursului.

Comentarii Facebook


Știri recente