Liturghie arhierească la Mălureni, județul Argeș

În Biserica parohiei Mălureni din județul Argeș Sfânta Liturghie a fost oficiată astăzi, 12 septembrie, de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, informează TRINITAS TV. Biserica poartă hramurile „Sfântul Ierarh Nicolae” și „Duminica tuturor Sfinților” și a fost construită între anii 1916-1921.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu că a coborât la noi și îi mulțumim lui Dumnezeu că a rămas și rămâne la noi. Însă nu numai prin rugăciune, căință, iubire sau iertare, ci și prin Sfânta Împărtășanie, adică Iisus Euharisticul care se află în Biserică și veghează întotdeauna ca noi să putem să ne împărtășim cu Trupul și Sângele Lui”, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.

După Sfânta Liturghie, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic s-a deplasat în localitatea Bunești, din comuna Mălureni, unde a oficiat slujba de sfințire a unor case ridicate de studenți ai Facultății de Arhitectură din cadrul Universității „Ion Mincu” din București. Casele au fost ridicate în cadrul taberei de vară „Școala de la Bunești” din pământ, piatră, apă, fân și lemn.

Comentarii Facebook


Știri recente