Liturghie Arhierească la biserica din Cehu Silvaniei

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, s-a aflat vineri, 14 octombrie, în mijlocul credincioșilor din Parohia Cehu Silvaniei, Protopopiatul Zalău, unde a oficiat Sfânta Liturghie, cu ocazia sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, hramul acestui sfânt locaș, după cum informează site-ul episcopiasalajului.ro.

În cuvântul de învățătură pe care l-a rostit cu acest prilej Preasfințitul Părinte Petroniu a arătat importanța sfinților pentru fiecare creștin în parte, dar și pentru comunitățile de creștini și a îndemnat viitoarelor mame să-și boteze copiii cu nume de sfinți pentru a-i avea ca ocrotitori. Mai departe Episcopul Sălajului a elogiat viața Sfintei Cuvioase Parascheva și importanța ei deosebită pentru țara noastră și și-a manifestat bucuria de a fi în mijlocul credincioșilor din Cehu Silvaniei.

Cuvinte de mulțumire adresate ierarhului și credincioșilor participanți au fost rostite în încheiere de părintele paroh Radu-Marius Barbor.

Orașul Cehu Silvaniei, situat la intersecția județelor Sălaj, Maramureș și Satu Mare, este așezat pe marginea Văii Sălajului și are în vecinătate satele: Ulciug, Horoatu-Cehului, Nadiș, Giurtelecu Hododului și Motiș.

Comentarii Facebook


Știri recente