Liturghie Arhierească în Parohia Mesteacănu, prot. Zalău

În Duminica a XVII-a după Rusalii, la 29 ianuarie 2012, Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului s-a aflat în mijlocul credincioșilor parohiei Mesteacănu, protopopiatul Zalău, după cum ne informează episcopiasalajului.ro.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa a oferit Preacucernicului Părinte Paroh și credincioșilor din Mesteacănu o Diplomă de Donator pentru ajutorul material, fizic și financiar oferit de către aceștia la construirea sediului Centrului Eparhial al Episcopiei Sălajului. De asemenea, Preasfințitul Părinte Petroniu a felicitat pe Preacucernicul Părinte paroh Dorinel Crecan cu prilejul împlinirii în această lună a 30 de ani de când Preacucernicia Sa păstorește această parohie.

La rândul său, părintele Dorinel Crecan a mulțumit Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu pentru vizita în parohie și a oferit acestuia o icoană a Maicii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…