Liturghie arhierească în parohia Hârja

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, alături de un sobor de preoți și diaconi, a săvârșit azi, 15 noiembrie, Sfânta Liturghie la Biserica ‘Sfântul Mare Mucenic Gheorghe’ din parohia Hârja, Protopopiatul Onești. La slujba săvârșită cu prilejul începutului Postului Crăciunului au participat preoții din Protopopiatul Onești.

PS Ioachim Băcăuanul, alături de preoții Protopopiatului Onești, i-a vizitat apoi pe bătrânii aflați în grija Centrului rezidențial de îngrijire a persoanelor vârstnice ‘Sfântul Voievod Ștefan cel Mare’ Hârja. Pe lângă darurile oferite, PS Ioachim Băcăuanul le-a adresat bătrânilor un cuvânt de folos duhovnicesc. Episcopul-vicar al Eparhiei Romanului și Bacăului a vizitat apoi șantierul clădirii în care vor fi adăpostiți alți 80 de vârstnici.

„Prin slujba arhierească de la Hârja, PS Ioachim Băcăuanul a deschis calea preoților și credincioșilor din Eparhia Romanului și Bacăului de a trăi Postul Nașterii Domnului în dimensiunea rugăciunii și a ajutorării aproapelui”, a spus pr. Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mss-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…