Liturghie Arhierească în orașul Jibou

În cea de a doua zi a Crăciunului, Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, a fost alături de credincioșii parohiei Jibou I, păstoriți de P.C. inspector social Claudiu Nechita, oficiind Sfânta Liturghie într-un sobor din care au făcut parte preoții din oraș și P.C. Potopop Dregan Dan, Protopopul Jiboului, informează episcopiasalajului.ro.

Săvârșirea Liturghiei de către Preasfințitul Părinte Petroniu, în această zi, a devenit deja o tradiție pentru locuitorii orașului Jibou, prezența Preasfinției Sale dând un plus de solemnitate sărbătorii Nașterii Domnului. Cuvântul de învățătură rostit de Presfinția Sa a subliniat importanța păstrării credinței celei adevărate, singura cale ce duce la întâlnirea cu Cel a Cărui Naștere o prăznuim, Dumnezeului înomenit din dragoste pentru om. La final, Preasfințitul Părinte Petroniu a transmis celor prezenți sărbători fericite și un an nou mai rodnic în demersul fiecăruia pe calea spre mântuire.

Părintele Claudiu Nechita a mulțumit Preasfinției Sale, în numele credincioșilor pe care-i păstorește, pentru momentul înălțător la care au fost părtași, precum și pentru grija ce o manifestă Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, față de cei cărora le este Întâistătător.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…