Liturghie Arhierească în Municipiul Satu Mare

La Biserica „Buna Vestire” din Municipiul Satu Mare, Sfânta Liturghie a fost oficiată astăzi, 21 martie, de Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, alături de un sobor de preoți și diaconi. Preasfinția Sa a binecuvântat și lucrările de construcție ale Bisericii.

Preasfinția sa a informat pentru TRINITAS TV: „Am avut bucuria să serbăm cu o săptămână înainte Praznicul Bunei Vestiri, deci pe ocrotitoarea acestui sfânt locaș, rugându-ne ca să le ajute Dumnezeu ca în cel de al zecelea an să intre în Biserica închinată Maicii Domnului ca să poată să cuprindă tot poporul care a fost în număr și este întotdeauna în număr impresionant de mare, câteva mii de credincioși cu copiii cei mai mici pe care îi aduc la Sfânta Împărtășanie și care zic rugăciunea „Tatăl nostru” cu multă bucurie împreună cu părinții lor”.

Piatra de temelie a Bisericii „Buna Vestire” din Municipiul Satu Mare a fost pusă în anul 2001, chiar în ziua de 25 martie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…