Liturghia copiilor la Catedrala Episcopală din Giurgiu

Episcopia Giurgiului organizează pe 1 iunie, prin Centrul Eparhial pentru copii și tineret ‘Sfântul Ioan Valahul’, o serie de activități prilejuite de Ziua Internațională a Copilului, informează „Ziarul Lumina”. Manifestările dedicate tinerilor au ca scop educarea în spiritul iubirii, prieteniei și bunei înțelegeri între copii.

Organizatorii îi invită pe toți copiii, de la mic la mare, de a lua parte și la un concert susținut de copii. Programul în cinstea tuturor copiilor începe la Catedrala episcopală din Giurgiu prin Sfânta Liturghie – numită și ‘Liturghia copiilor’ -, ce va fi săvârșită între orele 9:00 și 11:00 de către Preasfințitul Ambrozie, Episcopul Giurgiului.

La ora 12:00, în incinta Catedralei episcopale se va desfășura concertul ‘Eu sunt numai un copilaș’, susținut de nouă formații corale de copii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…