„Lăudați pe Domnul!” – Etapa pe Mitropolia Banatului

Biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” din Timișoara a găzduit ieri, 15 octombrie, etapa pe Mitropolia Banatului a Concursului național de Muzică Eclezială Corală „Lăudați pe Domnul”, informează TRINITAS TV. La această manifestare au participat Corul Catedralei arhiepiscopale din Timișoara și Corul Armonia al Catedralei „Sfânta Treime” din Arad.

„Am avut în această seară bucuria de a auzi formații corale deosebite și piese interpretate deosebit de frumos și cred că a fost o bucurie pentru noi să fim parte la această inițiativă a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel”, a spus Părintele Zaharia Pereș, Consilier al Sectorului cultural al Arhiepiscopiei Timișoarei.

Juriul, format din profesori de muzică din centrele universitare de la Cluj, Oradea și Sibiu, au hotărât ca la etapa următoare a concursului să participe Corul Catedralei din Arad.

Etapa națională a concursului de Muzică Eclezială Corală „Lăudați pe Domnul” se va desfășura în Capitală, pe 27 octombrie, de hramul Catedralei patriarhale.

Comentarii Facebook


Știri recente