Lansarea Programului de sprijin pentru copil și familie al Asociației Vasiliada, la Craiova

Asociația Vasiliada, organizație nonguvernamentală aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, și-a extins activitatea prin „Programului de sprijin pentru copil și familie” în Secția de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean Craiova.

Prin intermediul acestui proiect, copiii bolnavi de leucemie internați în cadrul secției vor avea posibilitatea să își petreacă timpul liber într-o sală de joacă specială amenajată, în compania unui instructor de activități recreative. De asemenea, atât copiii internați în Secția de Oncopediatrie, căt si părinții acestora pot beneficia de consiliere psihologică și socială oferită de o echipa de specialiști ai Asociației Vasiliada.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc miercuri 15 aprilie 2009, începând cu cu ora 12:00 , în cadrul Secției de Oncopediatriei a Spitalului Clinic Județean Craiova (etajul 10). Cu acest prilej va fi oficiată o slujbă religioasă pentru sfințirea Secției de Oncopediatrie precum și pentru sănătatea tuturor celor care sunt internați în această secție. Slujba va fi oficiată de către Preasfințitul Gurie Gorjanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Craiovei și Președinte al Asociației Vasiliada, însoțit de un sobor de preoți.

Sursa: m-ol.ro

Comentarii Facebook


Știri recente