Lansarea calendarului creștin ortodox în braille pentru anul 2013

Asociația Filantropia Severin precizează că miercuri, 12 decembrie 2012, la sediul Asociației Nevăzătorilor din Drobeta Turnu Severin, str. Brâncoveanu, nr. 262, bl. A6, sc. 1, ap. 1, începând cu orele 11:30, a avut loc lansarea calendarului creștin ortodox, în scriere braille, pentru anul 2013, destinat persoanelor cu deficiență de vedere.

Calendarul a fost realizat în cadrul Centrului informațional pentru persoanele cu deficiență de vedere, „Didim cel Orb”, din Drobeta Turnu Severin, singurul centru de acest gen din Oltenia, care produce materiale în braille pentru nevăzători, atât cu caracter religios, cât și cu caracter laic, informează episcopiaseverinului.ro.

Calendarul creștin ortodox în braille pentru anul 2013 se adresează tuturor persoanelor nevăzătoare din țară și cuprinde sărbătorile sfinților și praznicele împărătești de peste an.

Asociația Filantropia Severin este o asociație creștin-ortodoxă, de asistență socială și filantropică, cu caracter nonguvernamental, nonprofit, independentă și apolitică ce funcționează sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Comentarii Facebook


Știri recente