Lansare de album muzical religios la Bucuresti

La Casa de Discuri ‘Electrecord’ a aparut un nou album din bogata discografie a interpretei Teodora Paunescu-Tuca, ‘Doamne, fie voia Ta!’.

Teodora Paunescu-Tuca vine din nou in intampinarea publicului cu 11 melodii inregistrate in luna februarie a acestui an la Manastirea Brancoveni, alaturi de Corul maicutelor de la acest locas de cult. Alaturi de cantecele ce redau ritmuri stravechi, pe actualul album apare si o balada dedicata sfantului domnitoru Constantin Brancoveanu.

‘A fost un moment foarte emotionant sa cant acolo unde stiu ca se afla ingropati parintii domnitorului Brancoveanu. Am inregistrat la lumina candelei, impreuna cu corul maicutelor.’, a spus ieri, 11 noiembrie 2004, la lansarea albumului, Teodora Paunescu-Tuca.

Lansarea albumului ‘Doamne, fie voia Ta!’ a fost gazduita de Patriarhia Romana. La lansare, artista Teodora Paunescu-Tuca a anuntat ca in perioada imediat urmatoare si pentru Sfintele Paste are programate o serie de turnee in strainatate, in Italia si Franta, precum si in tara, unde va lansa noul album, disponibil in varianta CD si caseta audio.

Comentarii Facebook


Știri recente