La Tipografia Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a fost tipărită o broșură cu prilejul Pelerinajului de Florii

Cu prilejul tradiționalului pelerinaj de Florii organizat de Arhiepiscopia Bucureștilor în Capitală, la editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut broșura intitulată „Intrarea Domnului în Ierusalim”. În cuprinsul celor 16 pagini, lucrarea cuprinde rânduiala Pelerinajului de Florii ce va avea loc sâmbătă.

Despre cuprinsul broșurii părintele Gheorghe Pop, Inspector la Sectorul cultural și relații cu mass-media, Arhiepiscopia Bucureștilor, a spus: „Această lucrare cuprinde rânduiala Pelerinajului de Florii care începe cu Rugăciunile începătoare, cu Rugăciunea de sfințire a ramurilor de salcie ce vor fi aduse spre binecuvântare și împărțire credincioșilor, apoi continuă cu rânduiala ce se va săvârși la fiecare biserică unde credincioșii și preoții se vor opri pentru un mic popas duhovnicesc. Această lucrare se încheie cu Rugăciunea de sfințire a icoanelor, ce va fi rostită de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, și cu Rugăciunea de binecuvântare a pelerinilor participanți la acest eveniment”, informează TRINITAS TV.

Broșura „Intrarea Domnului în Ierusalim – rânduiala Pelerinajului de Florii” a fost tipărită, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la Tipografia Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă.

Comentarii Facebook


Știri recente