La Teatrul National din Iasi va avea loc maine un spectacol de strangere de fonduri pentru ajutorarea victimelor din Asia.

Spectacolul de strangere de fonduri pentru ajutorarea victimelor din Asia va incepe la orele 18.30 si se va desfasura in Sala Mare a Teatrului National ‘Vasile Alecsandri’ din Iasi. Intre cei implicati in aceasta actiune umanitara amintim organizatia ‘Fratia Ortodoxa’ – filiala Iasi si Teatrul National ‘Vasile Alecsandri’ – Iasi.

Invitatia la acest spectacol a fost facuta in aceasta seara la sfarsitul Rugaciunii comune pentru unitatea crestinilor de catre Parintele Constantin Andrei – protopop al Protopopiatului Iasi I: ‘Acest spectacol de strangere de fonduri pentru ajutorarea victimelor din Asia este o actiune a Fratiei Ortodoxe – filiala Iasi si a Teatrului National ‘Vasile Alecsandri’ din Iasi. Acest spectacol va avea loc maine, incepand cu orele 18.30, la Sala Mare a Teatrului National ‘Vasile Alecsandri’ din Iasi. La acest spectacol sunt invitati: trupe de teatru, Corul ‘Sanctus’ al Catedralei Mitropolitane din Iasi si o trupa de dans.’

Comentarii Facebook


Știri recente