La Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat Etapa Județeană a Olimpiadei de Religie

Astăzi, 20 martie, la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat Faza județeană a Olimpiadei de Religie. Au fost prezenți 77 de elevi, de la clasele a VII-a până la a XII-a de la școlile și liceele județului Vâlcea: Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Horezu, Brezoi, Călimănești și Budești.

Mai multe informații cu privire la concurs a oferit pentru TRINITAS TV, Pr. Prof. Petre Mateiescu, inspector de Religie în județul Vâlcea: „În județul Vâlcea s-au calificat de la fazele locale un număr de 92 de elevi. Și pentru că în orașul Râmnicu Vâlcea sunt mai multe concursuri naționale 15 elevi au absentat”.

Rezultatele obținute la Faza județeană permit calificarea elevilor la etapa națională. fiind considerat calificat elevul cu cea mai mare notă, de la fiecare clasă. Locurile rămase libere nu se vor redistribui altor județe.

Rezultatele provizorii vor fi afișate în cursul acestei seri, contestațiile urmând a fi depuse luni, 22 martie, între orele 8-12 la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, iar rezultatele finale se vor publica marți, 23 martie.

Comentarii Facebook


Știri recente