La Școala Varlaam Mitropolitul încep înscrierile pentru anul școlar 2013-2014

Școala ‘Varlaam Mitropolitul’ din Iași, instituție de învățământ patronată de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, va începe oficial, mâine, 24 octombrie 2012, înscrierile pentru cele 20 de locuri ale clasei pregătitoare din anul școlar viitor, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

În acest scop, părinții copiilor care vor merge la școală din toamna anului viitor sunt așteptați în zilele de 24 și 25 octombrie, de la ora 18:00, la ‘Serile deschise ale Școlii Varlaam’, manifestare prin care vor avea posibilitatea să cunoască echipa, programa și metodele de educație din cadrul Școlii Varlaam, precum și posibilitățile de înscriere în clasa pregătitoare a anului școlar 2013-2014. La eveniment pot participa și cei interesați de înscrieri pentru următorii ani școlari, iar invitația la interviul de selecție se va face în ordinea ‘primului venit’.

Mai multe detalii despre evenimentul în sine, dar și despre specificul și scopul Școlii ‘Varlaam Mitropolitul’ a oferit arhim. Hrisostom Rădășanu, consilier al Sectorului Învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor: ‘Aș dori să adresez, ca în fiecare an, o invitație părinților care doresc un parteneriat solid și creator cu Biserica și Școala, să participe la acest eveniment organizat de Școala ‘Varlaam Mitropolitul’. Astfel noi ne propunem să vă oferim toate informațiile necesare unei bune înțelegeri asupra a ceea ce înseamnă Școala Varlaam, a idealurilor, a misiunii și a viziunii pe care le întrupează. De asemenea, în cadrul acestor întâlniri, echipa de manageri a școlii, cadrele didactice și părinții ai căror copii sunt deja la Școala Varlaam doresc să vă introducă în atmosfera calitativă din punct de vedere spiritual, intelectual și formațional a acestei instituții de învățământ. Când Domnul a fost propovăduit de unul dintre apostoli, s-au rostit cuvintele: Vino și vezi! Aceeași chemare o adresez astăzi celor doritori: Veniți și vedeți și apoi luați decizia potrivită’.

Pentru o mai bună organizare, părinții doritori să ia parte mâine și poimâine la ‘Serile deschise ale Școlii Varlaam’ sunt rugați să se înscrie pe lista participanților, la numărul de telefon 0727 377 334.

Comentarii Facebook


Știri recente