La Patriarhie pelerinii se pot închina în continuare la un fragment din moaștele Sf. Ap. Andrei

În această după amiază Cinstitul Cap al Sfântului Apostol Andrei a plecat la Sibiu cu ocazia manifestărilor prilejuite de proclamarea canonizării Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei.

După cum a precizat Patriarhul României la sfârșitul Sfintei Liturghii de ieri, 27 octombrie 2011, închinată ocrotitorului Bucureștilor, Sfântului Cuvios Dimitrie, deși Capul Cinstitului Andrei va fi dus la Sibiu și Alba Iulia, credincioșii se vor putea închina unui fragment din moaștele Sfântului Andrei.

Fragmentul a fost adus de la Mănăstirea Duminica Sfinților Români din localitatea Popești-Leordeni și a fost așezat spre închinare în baldachinul din apropierea Catedralei Patriarhale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…