La Mănăstirea vrânceană Sihastru s-au întâlnit tinerii din Parohiile Protoieriei Adjud

Câteva zeci de copii și tineri din parohiile Protoieriei Adjud s-au întâlnit astăzi, 10 aprilie, la Mănăstirea vrânceană Sihastru. Participații s-au bucurat de prezența în mijlocul lor a Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie.

Despre această manifestare aflăm mai multe detalii de la Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie care a spus: „Desigur că ați fost și la Sfânta Biserică mulți dintre voi și v-ați rugat pentru voi și pentru părinții voștri. Dar venind aici vă manifestați credința voastră curată față de adevărul Învierii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos pe care vă îndemn să-L propovăduiți prin comportarea voastră și prin evlavia voastră așa cum ați învățat-o de la părinții voștri trupești și de la părinții voștri sufletești, preacucernicii părinți care sunt aici. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ajute să creșteți mari, frumoși și să fiți de folos Bisericii noastre strămoșești și neamului nostru românesc. Hristos a Înviat!”, informează TRINITAS TV.

Manifestarea a făcut parte din programul de catehizare pe care Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei îl desfășoară, prin biroul de resort, la nivelul întregii Eparhii.

În programul întâlnirii a avut loc o serie de acțiuni formative și de recreere. De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost premiate și cele mai bune lucrări prezentate la concursul de oratorie „Crezul meu”.

Comentarii Facebook


Știri recente