La Iasi au avut loc astazi manifestari deosebite inchinate Sfantului Ierarh Dosoftei.

Sfantul Ierarh Dosoftei – Mitropolitul Moldovei a fost cinstit astazi in mod deosebit la Iasi.

La Casa Dosoftei au avut loc in aceasta dimineata o serie de manifestari religioase si culturale sub genericul ‘Sfantul Ierarh Dosoftei – Mitropolitul Moldovei si Sucevei – model al desavarsirii’.

Aceste evenimente au fost organizate de Fratia Ortodoxa – filiala Iasi coordonata de Protopopiatul Iasi I in colaborare cu Muzeul Literaturii Romane din Iasi.

Prezent la evenimentele de astazi, Parintele Nicolae Dascalu – Consilier cultural al Arhiepiscopiei Iasilor si Directorul Institutului Cultural-Misionar TRINITAS a vorbit despre Sfantul Ierarh Dosoftei ca model pentru ierarhi, preoti, dar si ca model pentru copii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…