La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi s-au afisat astazi rezultatele la examenul de admitere la toate sectiile

In sesiunea iulie din acest an:

-La sectia Pastorala, cursuri de zi, s-au ocupat 40 de locuri la zi, subventionate de la buget, dintre care 3 au fost ocupate de olimpici, iar la cursurile de zi cu taxa, 40 de locuri.

-La sectia Telogie Didactica Litere-Limba si Literatura Romana, au fost ocupate la zi, 15 locuri finantate de la buget, unul fiind ocupat de un olimpic, si 5 locuri cu taxa.

-La sectia Litere, Limba si Literatura straina, la zi sunt ocupate la zi, 15 locuri de la buget si 5 locuri cu taxa.

-La sectia Telogie Didactica- Asistenta sociala, s-au ocupat la zi 15 locuri de la buget.

-La sectia Telogie Didactica-Conservare-Restaurare, la zi s-au ocupat 25 locuri, dintre care unul este atribuit fara examen unui olimpic si cu taxa, 5 locuri.

Notele cele mai mari si respectiv cele mai mici au fost urmatoarele:

-Pastorala:- buget:9.04/5,95

– taxa:7,95/5,08

-Litere-Limba si Literatura Romana: 8,95/6,47

-Litere Limba Straina: 9.10/7.20

-Asistenta Sociala: 8.02/5.00

-Conservare- Restaurare 7,61/5,96

In perioada 15-25 septembrie a.c., se va organiza o noua sesiune de examene de admitere pentru sectiile: -Pastorala, cursuri de zi cu taxa, la care au ramas neocupate 17 locuri. Pe aceste locuri nu pot concura decat preotii de mir si absolventii de seminar care au sustinut examen de capacitate si au fost repartizati in parohii.

-Teologie Patrimoniu-Cultural, Coservare- Restaurare carte, -document si icoana, cursuri de zi, au ramas neocupate 7 locuri finantate de buget si 7 cu taxa.

Comentarii Facebook


Știri recente