La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi are loc in aceasta seara un Concert de Colinde

In aceasta seara are loc in Biblioteca ‘Studium’ a Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ un Concert de Colinde sustinut de Corul ‘Theologus’ dirijat de Pr.Lect.Dr. Alexandrel Barnea, Corul ‘Cetina’ condus de Viviana Astefanei, Corul ASCOR – Iasi ‘Invierea’ dirijat de Laura Dinu si Corul Anului IV Pastorala ‘Nasterea Domnului’.

Programul de colinde a fost urmat de sceneta ‘Nasterea Domnului’, oferita de studentii Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi.

Potrivit Parintelui Lector Doctor Alexandrel Barnea, manifestarea din aceasta seara reprezinta o traditie in istoria institutiei: ‘Dintotdeauna mi-am inchipuit colindele ca pe niste perle de mare pret presarate pe salba spiritualitatii poporului roman. Tocmai aceste perle, in seara aceasta, am vrut sa le oferim din sufletul nostru sufletului si inimii comunitatii in care traim aici: ma refer la comunitatea academica, la parintii profesori, la studenti, la cei dragi, la cei cunoscuti. Speram ca vom reusi sa picuram din sufletele noastre in sufletele celorlati, a celor care ne asculta, putina bucurie, putina pace si indemnul nostru de a trai in dragoste si deplina intelegere cu cei din jur.’

Comentarii Facebook


Știri recente