La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae ‘ din Iasi a inceput sesiunea examenului de definitivat in invatamant.

Examenul este organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi, in colaborare cu sectorul invatamant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Presedinte al comisiei de examinare este Parintele Profesor Doctor Nicolae Achimescu, iar membri comisiei sunt Pr.Lect.Dr. Mihai Vizitiu, Pr.Conf.Dr. Ioan Cristinel Tesu, Lect.Dr. Gherut Alois. La examen participa profesori de religie din Mitropolia Moldovei si Bucovinei.

Prima proba de concurs pentru examenul de definitivat s-a desfasurat astazi, de la ora 10.00 la ora 13.00, in salile T 17 si T 24 ale Facultatii de Teologie si a constat in verificarea cunostintelor in scris la Religie si Metodica predarii.

Proba orala la acest obiect de specialitate si Metodica predarii lui se va sustine pe 23 august a.c..

Ultima proba va fi pe 25 august a.c. si se va sustine in scris la disciplina Pedagogie si elemente de psihologie scolara.

Pentru sustinerea examenului s-au inscris 81 de candidati din 10 judete, cei mai multi fiind cei din Iasi. Examenul de obtinere a gradului 2 in invatamant se va sustine incepand de pe 27 august a.c., cu un test scris la obiectul de specialitate si metodica predarii acestuia, cu abordari interdisciplinare si de creativitate.

Pe 29 august se va desfasura proba orala la Pedagogie si elemente de psihologie scolara.

Comentarii Facebook


Știri recente