La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi a inceput ieri admiterea pentru anul universitar 2005- 2006

Prima etapa a admiterii a fost vizita medicala, o proba eliminatorie pentru candidati, iar astazi au inceput probele scrise pe sectiuni. Amanunte ne-a oferit Pr. lect. univ. dr. Ilie Melniciuc, secretarul comisiei de admitere: ‘O proba de preselectie, o proba de Muzica si Liturgica, o proba la care sunt testate cunostintele de muzica si modul in care pot sa spuna rugaciuni sau sa intoneze diferite imne liturgice si rugaciuni, iar simultan cu aceasta proba, proba de Desen si culoare, incepand cu ora 10.00 la Facultatea de Teologie, o proba care dureaza opt ore, in care cei 33 de candidati inscrisi la subdomeniul ‘Arta sacra’ vor trebui sa schiteze un chip sfant. Aceasta proba va fi notata cu admis/respins, iar profesorii vor pune si o nota pentru a departaja, care va intra la specializarea Pictura, la specializarea Icoana sau la specializarea Carte.

Maine, la Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru

Staniloae’ din Iasi vor debuta probele scrise pe

sectiuni. Pr. lect. univ. dr. Ilie Melniciuc are detalii: ‘Luni, incepand cu ora 10.00, se va desfasura examenul propriu-zis de Dogmatica, proba Dogmatica, in care, timp de doua ore, toti cei inscrisi la concursul acesta de admitere isi vor etala calitatile intelectuale pe baza programei si temelor propuse de catre facultate.

La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi s-au inscris pentru concursul de admitere 359 de candidati care au la dispozitie 205 locuri.

Comentarii Facebook


Știri recente