La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi a fost sustinuta astazi proba scrisa, la disciplina Dogmatica Ortodoxa

Care au fost subiectele la cele patru sectiuni, aflam de la Pr. Lect. univ. dr. Ilie Melniciuc, secretarul comisiei de admitere: ?Cei de la Teologie-Asistenta, Teologie-Didactica si cei de la Teologie-Arta sacra au avut ca subiect Sf. Taina a Mirungerii – la primul subiect si Sf. Taina a Euharistiei – la al doilea subiect, iar studentii de la Teologie-Pastorala au avut ca subiect despre ?Revelatia supranaturala sau pozitiva? si ?Rodirea harului in Biserica?; har si harisme. Este vorba despre doua subiecte punctuale, la fiecare din cele patru subdomenii de specializare. Cela doua subiecte trebuiau tratate in doua ore?.

Rezultatele provizorii ale candidatilor la Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae din Iasi vor fi afisate in dupa-amiza zilei de 27 iulie, iar dupa solutionarea eventualelor contestatii, pe 29 iulie se vor afisa rezultatele finale.

La Facultatea de Teologie Ortodoxa din Iasi s-au inscris pentru concursul de admitere 359 de candidati care au la dispozitie 205 locuri.

Comentarii Facebook


Știri recente