La editura Reîntregirea a apărut cartea „In memoriam Părintele Teofil Părăian. Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu”

La editura Reîntregirea a Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a apărut cartea „In memoriam Părintele Teofil Părăian. Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu”, ce cuprinde convorbiri realizate de Părintele Sabin Vodă cu Părintele Teofil Părăian și despre Părintele Teofil Părăian, informează Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei.

Cartea are atașat și un CD în format mp3 ce cuprinde transcrierea tuturor interviurilor și mărturiilor din carte. Acesta este cea de-a doua carte a Părintelui Teofil Părăian care are și CD, prima fiind „Ferește-te de rău și fă bine”, apărută anul trecut tot la editura Reîntregirea.

„Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu” cuprinde două părți: în prima sunt cuprinse patru interviuri cu Părintelui Teofil Părăian despre concluziile de viața duhovnicească ale sfinției sale. Partea a doua cuprinde mărturiile celor care l-au cunoscut pe Părintele Teofil și care și-au exprimat gândurile și simțămintele la împlinirea vârstei de 80 de ani – în luna martie a anului trecut – dar și la slujba înmormântării Părintelui din data de 31 octombrie 2009.

Cartea va fi lansată joi, 25 februarie 2010, la Cugir în cadrul unei seri duhovnicești închinate Părintelui Teofil Părăian.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…