La Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Craiova a avut loc Faza județeană a Olimpiadei Naționale de Religie

Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Craiova a găzduit astăzi, 20 martie, Faza județeană a Olimpiadei Naționale de Religie.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele inspector Gheorghe Pârva, de la Inspectoratului Școlar Județean Dolj: „Au fost calificați pentru această etapă 125 de elevi, începând cu clasa a VII-a până la clasa a XII-a. În urma evaluării lucrărilor cei mai buni elevi, cele mai bune lucrări, cei clasați pe locul I vor merge la Faza națională care se va susține la Suceava în săptămâna 7-10 aprilie 2010. Fiind a doua ediție a Olimpiadei Naționale de Religie avem așteptări deosebite de la elevii participanți la acest concurs de excelență, mai ales că și anul trecut am avut rezultate, premii obținute la Faza națională și așteptăm ca și anul acesta să fie aceleași rezultate sau rezultate și mai bune”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…