La Centrul de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” din localitatea Gura Ocniței au fost botezate mai multe persoane cu handicap

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Dr. Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, sâmbătă, 20 martie, la Centrul de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” din localitatea Gura Ocniței s-a săvârșit Taina Sf. Botez pentru 10 persoane adulte, cu handicap, rezidente aici și provenite din fostele case de copii.

La eveniment a participat, din partea Centrului Eparhial, P.C. Pr. Cons. Adrian Rada care a dat citire mesajului Chiriarhului locului. De asemenea, la ceremonie au luat parte și alți preoți, precum capelanul așezământului, slujitori de la alte instituții de ocrotire socială, ori de la parohiile învecinate, dar și personalul Centrului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” sau credincioși din împrejurimi.

La finalul ceremoniei, nou botezații au primit daruri, atât din partea Înaltpreasfințitului Părinte Nifon, cât și a nașilor, iar, apoi, toți cei prezenți, au participat la tradiționala agapă creștinească, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Comentarii Facebook


Știri recente