La Catedrala Patriarhală, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-vicar patriarhal

În Duminica a XXV-a după Rusalii, la Catedrala patriarhală din București, numeroși credincioși au participat la Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-vicar patriarhal, informează TRINITAS TV. Preasfinția Sa a ținut și un cuvânt de învățătură, arătând înțelesurile pericopei scripturistice din Evanghelia de astăzi.

„Cunoscând care este cea mai mare poruncă din Lege, cea pe care împlinind-o ne asigură moștenirea vieții celei de veci, să mergem și să facem și noi asemenea samarineanului milostiv, adică făcând binele. Să oferim celui neputincios și celui care are nevoie de ajutor ceva din ce este al nostru, din timpul nostru, din prisosul nostru, căci acel samarinean a oferit ceva din ceea ce avea: untdelemn, vin, bani, timp și totodată și-a arătat grija deosebită față de el”, a spus Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul.

Duminica aceasta, Biserica Ortodoxă i-a pomenit pe Sfântul Apostol Filip și pe Sfântul Grigorie Palama.

Comentarii Facebook


Știri recente