La Catedrala Patriarhală din București Slujba de Sfințire mică a Apei a fost săvârșită de către Preasfințitul Ciprian Câmpineanul, Episcop Vicar Patriarhal

În toate Bisericile Ortodoxe s-a săvârșit astăzi, 9 aprilie, sfințirea cea mică a Apei. La Catedrala Patriarhală slujba a fost săvârșită de Preasfințitul Ciprian Câmpineanul, Episcop Vicar Patriarhal, pe un podium special amenajat în curtea Sfântului Lăcaș.

Sute de oameni au așteptat încă de la primele ore ale dimineții pentru a primi apa sfințită, prin care speră să obțină ajutor și vindecare de suferințe.

Preasfințitul Ciprian Câmpineanul i-a rugat pe oameni să ia Sfânta aghiasmă în liniște, s-a rugat ca aceasta să le fie de folos și a spus: „Cu ajutorul Bunului Dumnezeu în această frumoasă zi de vineri din Săptămâna Luminată, închinată de Biserică Maicii Domnului spre a ne aduce aminte de minunea vindecărilor pe care Mântuitorul Iisus Hristos prin rugăciunile Maicii Sale le-a dăruit celor suferinzi din Izvorul Tămăduirilor de la Constantinopol am săvârșit și noi slujba de sfințire a Apei care să fie pentru dumneavoastră cei ce cu credință veți gusta dintr-însa și vă veți stropi casele să fie izvor de sănătate și de tămăduiri. De aceea, am rugămintea acum la încheiere să păstrați liniștea, ordinea și să luați cu frică de Dumnezeu, cu credință și cu dragoste această apă sfințită”. informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente