La Bistrita a avut loc Editia a IV-a a Seminarului de Medicina si Teologie.

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Vadului, Feleacului si Clujului impreuna cu Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud a organizat astazi, 31 mai 2005, in Saloanele Hotelului ‘Diana’ din Bistrita, Editia a IV-a a Seminarului Ortodox de Medicina si Teologie cu tema ‘Familia, nasterea, tehnologii medicale de reproducere asistata (pozitii teologice, medicale, juridice, filozofice)’.

Seminarul a adunat laolalta teologi, medici, oameni de cultura, juristi si preoti din spitale, ale caror puncte de vedere au constituit premisele unei solutii la problemele de bioetica cu care se confrunta societatea.

Seminarul a inceput la orele 09.30 cu o Slujba de Te-Deum oficiata de Prea Sfintitul Episcop Vicar Vasile Somesanul al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului, continuand mai apoi cu expunerea conferintelor si discutii.

Coordonatorul manifestarii este Dr. Mircea Gelu Buta – directorul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud.

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…