La Bistrita a avut loc Editia a IV-a a Seminarului de Medicina si Teologie.

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Vadului, Feleacului si Clujului impreuna cu Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud a organizat astazi, 31 mai 2005, in Saloanele Hotelului ‘Diana’ din Bistrita, Editia a IV-a a Seminarului Ortodox de Medicina si Teologie cu tema ‘Familia, nasterea, tehnologii medicale de reproducere asistata (pozitii teologice, medicale, juridice, filozofice)’.

Seminarul a adunat laolalta teologi, medici, oameni de cultura, juristi si preoti din spitale, ale caror puncte de vedere au constituit premisele unei solutii la problemele de bioetica cu care se confrunta societatea.

Seminarul a inceput la orele 09.30 cu o Slujba de Te-Deum oficiata de Prea Sfintitul Episcop Vicar Vasile Somesanul al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului, continuand mai apoi cu expunerea conferintelor si discutii.

Coordonatorul manifestarii este Dr. Mircea Gelu Buta – directorul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…