La Biserica „Sfântul Dumitru” din Bacău va susține un concert Corala „Melozii Romanului”

Corala „Melozii Romanului”, a Seminarului Teologic „Sfântul Gheorghe” din Roman”, va susține duminică, 28 martie, un concert extraordinar la Biserica „Sfântul Dumitru” din Bacău. Programul artistic va cuprinde cântări specifice Săptămânii patimilor.

Mai multe detalii cu privire la acest eveniment a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass – media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului: „‘Corala Melozii Romanului’, dirijată de părintele Arhidiacon Ionuț Amarinei va susține un program de muzică religioasă cu o suită de compoziții preluate din repertoriul de strană specific acestei perioade a anului bisericesc cum ar fi ‘Iată Mirele vine’, ‘Ușile Pocăinței’ sau ‘Prohodul Domnului’. Scopul acestui proiect este de a da curs vocației misionare a Bisericii, evocându-se cu acest prilej evenimentele pascale din această perioadă”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…