La Barnova s-a incheiat astazi a doua editie a Cupei Parohiilor

In perioada 14-16 Iulie 2003, s-a desfasurat a doua editie a Cupei Parohiilor organizata de Parohia si Primaria Barnova. Evenimentul, organizat cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Parinte Mitropolit Daniel, a reunit peste 350 de copii si tineri, din diferite Parohii si Protopopiate, din Arhiepiscopia Iasilor. De asemenea, au participat copii si tineri din Franta. Competitia s-a desfasurat la urmatoarele discipline: volei, tenis de masa, sah, orientare turistica, ciclism, badminton, handbal, baschet, fotbal, table, atletism.

Rezultatele competitiei au fost urmatoarele:

1.La Volei a castigat echipa care a reprezentat Parohia ‘Sfantul Apostol Toma’ din Iasi. Cea mai buna jucatoare la Volei a fost Angela Pricop.

2.La Tenis de masa, castigator a fost Cosmin Gaucan care a reprezentat Protopopiatul Roznov. 3.La Sah, castigator a fost Florin Palalae, care a reprezentat Protopopiatul Saveni.

4.La Orientare turistica, cea mai buna echipa a fost aceea care a reprezentat Parohia Barnova.

5.La Ciclism, castigator a fost Florin Cioclu, care a reprezentat Parohia Barnova.

6.La Badminton, a castigat, la fete, echipa care a reprezentat Parohia Bucium, iar la baieti, echipa care a reprezentat Parohia ‘Sfantul Lazar’ din Iasi si la dublu mixt, echipa care a reprezentat Parohia ‘Intrarea Domnului in Ierusalim’ din Iasi.

7.La atletism, au fost urmatorii castigatori:

– la maraton baieti 10-14 ani: locul I l-a obtinut Ionut Zara, care a reprezentat Parohia Sfantul Apostol Toma din Iasi;

-la maraton fete 10-14 ani:locul I a fost obtinut de Magda Potolinca, care a reprezentat Asociatia II Chicco;

-la maraton fete – 1500 m: locul I a fost obtinut de Simona Postelnicu, care a reprezentat parohia Sfantul Haralambie;

– la maraton baieti – 3000 m: locul I a fost obtinut de Ionut Hariton, care a reprezentat Parohia Tutora. – la viteza 12-14 ani – 100 m: locul I a fost obtinut de Bogdan Manole, care a reprezentat Protopopiatul Roznov.

– la viteza 15-18 ani – 100 m: locul I a fost obtinut de Stefan Pavel, care a reprezentat Parohia Sfantul Apostol Toma.

8.La Handbal, castigatoare a fost echipa care a reprezentat Protopopiatul Saveni.

9.La fotbal si baschet, din cauza vremii, jocurile ramase de disputat si finalele se vor desfasura Marti, 22 Iulie 2003.

10.La Table, castigator a fost Andrei Iftimie, care a reprezentat Parohia Dancu.

Comentarii Facebook


Știri recente