Jurământ de Credință față de Biserica și Credința Ortodoxe

Trei candidați la titlul de Doctor în Teologie Ortodoxă ai Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu și-au susținut astăzi, 4 octombrie, teza, informează TRINITAS TV. După anunțarea rezultatelor, cei trei au depus jurământul de credință față de Biserica Ortodoxă în capela Facultății. La eveniment a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

„Au fost consacrați astăzi încă trei doctori în teologie. Și-au alcătuit tezele la părintele profesor Constantin Voicu, la Patrologie, unul fiind din Basarabia, din Cernăuți, alt candidat din Germania și al treilea fiind din Italia. Este o bucurie și o împlinire pentru noi de fiecare dată când foștii noștri studenți ajung să depășească licența și să se consacre printr-o teză de doctorat obținând acest titlu academic”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

Comisia a evaluat lucrările celor trei doctoranzi cu calificativul „Foarte bine”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…