Joia Mare la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului

Sfânta Liturghie din Joia Mare a fost oficiată la Paraclisul de la șantierul Catedralei Mântuirii Neamului de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal.

În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa i-a îndemnat pe credincioșii prezenți să ia aminte la cuvintele Mântuitorului despre darul neprețuit, însuși trupul și Sângele Lui, pe care ni-L oferă ca mâncare și băutură, ca arvună a vieții veșnice. De asemenea, a îndemnat la curăție sufletească, ca numai în stare de curăție să ne apropiem de trupul lui Hristos și să bem sângele Lui.

Paraclisul de la șantierul Catedralei Mântuirii Neamului are hramurile Învierea Domnului, Icoana Maicii Domnului – Prodromița și Sfântul Ioan Gură de Aur.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…