IPS Daniel va sfinti Capela Unitatii Militare din Piatra Neamt in marea zi de sarbatorire a Nasterii Maicii Domnului.

Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi va oficia slujba de sfintire a Capelei din cadrul Unitatii Militare din Municipiul Piatra Neamt in marea zi de sarbatorire a Nasterii Maicii Domnului.

Capela Unitatii Militare din Municipiul Piatra Neamt are ca hram pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta, si va sluji drept lacas de cult pentru toti cei care efectueaza stagiul militar in cadrul acestei unitati.

De asemenea, la acest eveniment religios de sfintire a Capelei Unitatii Militare din Piatra Neamt vor participa si oficialitatile locale ale Municipiului Piatra-Neamt.

Mai multe amanunte despre despre programul liturgic legat de evenimentul sfintirii Capelei Unitatii Militare din Piatra Naemt ne-a oferit Preotul Militar Cristian Robert Paraschiv: ‘Slujba de sfintire a Capelei Unitatii Militare din Piatra Neamt va avea loc in ziua de 8 septembrie a.c., incepand cu orele 08.00, urmand sa se continue cu slujba Sfintei Liturghii. Slujba de sfintire si Sfanta Liturghie vor fi oficiate de un sobor de preoti si diaconi in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.’

Comentarii Facebook


Știri recente