IPS Daniel slujeste in aceasta seara slujba Privegherii la Manastirea Popauti

Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, slujeste in aceasta seara slujba Provegherii la Manastirea Popauti din Botosani, cu ocazia hramului Bisericii Manastirii ‘Sfantul Nicolae’. Mai multe amanunte despre acest eveniment ne-a oferit Parintele Protosinghel Luca Diaconu, staretul Manastirii Popauti: ‘Privegherea va incepe la ora 18.00. Il vom avea ca invitat special, ca si anul trecut, pe Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, care va oficia slujba Privegherii. Vor participa ca invitati si alti stareti ale altor manastiri, precum si autoritati locale. Ne rugam la Sfantul Ierarh nicolae ca se ne ocroteasca si sa ne intareasca in dreapta credinta, intrucat el este ocrotitorul celor care se afla in nevoi si in necazuri.’

Mai trebuie mentionat si faptul ca Parintele Staret Luca Diaconu al Manastirii Popauti va fi hirotesit arhimandrit in cadrul slujbei Vecerniei, care se savarseste in aceasta seara.

Maine Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Daniel va sluji Sfanta Liturghie din ziua Sfantului Ierarh Nicolae la Manastirea Cosula tot din judetul Botosani.

Comentarii Facebook


Știri recente