IPS Daniel Mitropolitul Moldovei si Bucovinei va oficia maine slujba Sfintei LIturghii la Catedrala Mitropolitana din Veria

IPS Daniel Mitropolitul Moldovei si Bucovinei va oficia maine slujba Sfintei LIturghii la Catedrala Mitropolitana din Veria, Grecia alaturi de IPS Panteleimon de Veria . Pe 29 iunie IPS Mitropolit Daniel va participa de sarbatoarea Sf.Apostoli Petru si Pavel la hramul Catedralei Mitropolitane din Veria, unde se afla si o parte din moastele Sf. Apostol Pavel.

Aceasta vizita pe care IPS Daniel o face in Mitropolia de Veria este un raspuns la vizita pe care IPS Panteleimon de Veria a facut-o in luna octombrie anul trecut de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva , prilej cu care a fost adus la Iasi o parte din lemnul Sfintei Cruci de la Veria.

Partea din moastele Sfantului Apostol Pavel care se gasesc la Catedrala Mitropolitana din Veria, Grecia vor fi aduse in acest an la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la

Iasi.

IPS Daniel este insotit in aceasta vizita in Veria de catre parintele arhimandrit Dosoftei Scheul mare eclesiarh al Catedralei Mitropolitane din Iasi.

Comentarii Facebook


Știri recente