IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, ii va binecuvanta astazi pe absolventii Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Gr.T.Popa’ din Iasi

Slujba de binecuvantare, oficiata la Catedrala Mitropolitana, cu incepere de la ora 17:30, va fi transmisa in direct de Radio Trinitas. ‘Juramintul lui Hipocrate nu este suficient. El are nevoie de o binecuvintare, de o intarire, pentru ca viitorii medici si farmacisti sa aiba o constiinta mai intensa, de impreuna lucratori cu Dumnezeu, care vindeca. Medicii trateaza, dar Dumnezeu vindeca. Este multa suferinta astazi in lume si deci este mare nevoie de medici crestini, constiinciosi, cu dragoste de Dumnezeu si fata de semeni’ – a subliniat astazi IPS Parinte Mitropolit Daniel la finalul vecerniei oficiate la catedrala mitropolitana.

Prima slujba de binecuvantare a absolventilor medicinisti a fost oficiata in anul 1998 la Iasi. Anul trecut o astfel de slujba a fost oficiata si la Cluj, iar in acest an vor fi binecuvantati absolventii Universitatilor de Medicina din Iasi, Cluj, Timisoara si Bucuresti.

Comentarii Facebook


Știri recente