IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, felicita, la ceas aniversar, pe PF Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

Prea Fericirii Sale,

Prea Fericitului TEOCTIST,

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

Prea Fericirea Voastra,

In lumina curata a popasului aniversar, prilejuit de implinirea a 19 de ani de cand ati fost chemat de Hristos-Domnul si de Biserica Lui din Romania sa fiti arhipastor al poporului roman dreptcredincios, stralucesc dragostea si binecuvantarea Prea Sfintei Treimi. Dragostea plina de har a Prea Sfintei Treimi a fost mereu prezenta in viata si lucrarea Prea Fericirii Voastre daruindu-Va mult ajutor si rod binecuvantat in marturisirea Ortodoxiei si a iubirii de neam.

Aniversarea de astazi ne arata bucuria rodirii darurilor lui Dumnezeu, pe care Prea Fericirea Voastra le-ati cultivat si inmultit ca pe o comoara de mare pret in istorie.

In numele nostru personal, al clerului si credinciosilor din Arhiepiscopia Iasilor, Va aducem astazi calde si respectuoase felicitari, impreuna cu doriri de sanatate si de ajutor sfant de la Dumnezeu in slujirea Bisericii si a poporului binecredincios.

Mantuitorul Iisus Hristos sa Va daruiasca in continuare aceeasi iubire pe care o aratati fata de poporul dreptcredincios roman, fata de Bisericile Ortodoxe surori din alte tari, fata de alte Biserici crestine, fata de alte popoare!

Cu fiasca dragoste in Hristos-Domnul,

† Daniel

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

Comentarii Facebook


Știri recente