IPS Daniel Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a primit ieri la Resedinta Mitropolitana din Iasi vizita Ministrului Sanatatii Mircea Cinteza.

IPS Daniel Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a primit ieri la Resedinta Mitropolitana din Iasi vizita Ministrului Sanatatii Mircea Cinteza. Cu acest prilej au fost discutate posibilitatile de cooperare intre Stat

si Biserica in ceea ce priveste educatia sanitara, tratamentul bolnavilor la domiciliu, educatia spirituala privind darul sanatatii si responsabilitatea crestina pentru cultivarea lui, tinindu-se seama de traditia filantropica medicala a Bisericii. In prezent contributia Mitropoliei Moldovei si Bucovinei in domeniul social caritativ si medical se manifesta prin intermediul Dispensarului policlinic ‘Sfintii Apostoli Petru si Pavel’ unde sint angajati 28 de medici si prin Centrul de diagnostic si tratament ‘Providenta’ care se remarca in special prin laboratoarele de analiza. La inceputul lunii mai va deveni functional in totalitate si noul Centru de informare si educatie medicala ‘Providenta’ cu o capacitate de 1.000 de persoane.

Comentarii Facebook


Știri recente