IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a participat in perioada 26-27 iunie 2003 la un Simpozion International de Medicina la Freiburg

In zilele de 26-27 iunie 2003, Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a participat la un Simpozion International de Medicina, care s-a desfasurat la Freiburg, in Germania. Simpozionul a fost organizat de catre Clinica pentru Biologie Tumorala din Freiburg care a inceput un parteneriat cu Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Providenta din orasul Iasi al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Ieri, 27 iunie a.c., in cadrul unei ceremonii solemne la care au participat oficialitati si un mare numar de romani stabiliti in Germania, Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a sustinut conferinta cu tema A vindeca si a ajuta in traditia Bisericii Rasaritene. Momentul festiv a fost organizat cu ocazia cu ocazia jubileului de 10 ani a Clinicii pentru Biologie Tumorala din Freiburg.

Fundatia Culturala Europeana Pro Europa a inmanat Inalt Prea Sfintitului Parinte Mitropolit Daniel Premiul European Regional pentru a-l transmite Universitatii Al.I. Cuza si Universitatii de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa din Iasi, partenere ale Universitatii din Freiburg. Cu acest prilej, a fost elogiata cooperarea dintre Universitatea din Freiburg si Universitatile iesene mentionate.

Comentarii Facebook


Știri recente