IPS Daniel a sustinut la Conferinta Teologica Internationala desfasurata la Moscova expunerea cu titlul ‘Unitatea Bisericii. Natura si scopul ei’

La Palatul Patriarhiei din Bucuresti, Prea Fericitul Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, l-a primit astazi pe Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, la intoarcerea sa de la Moscova unde a participat la Conferinta Teologica Internationala cu tema ‘Invatatura Ortodoxa despre Biserica’. Conferinta a fost organizata de Patriarhia Ortodoxa Rusa in perioada 17-20 noiembrie 2003. Ea a intrunit teologi din majoritatea Bisericilor Ortodoxe, precum si din alte Biserici Crestine din Germania si Statele Unite al Americii.

Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a prezentat o expunere cu titlul ‘Unitatea Bisericii. Natura si scopul ei’. Inalt Prea Sfintia Sa a prezidat sesiunea de lucru cu tema ‘Diaspora Ortodoxa azi’. Participarea reprezentantului Bisericii Ortodoxe Romane la aceasta Conferinta Teologica Internationala a fost apreciata si ea va contribui la intensificarea relatiilor fratesti dintre Patriarhia Rusa si Patriarhia Romana.

Comentarii Facebook


Știri recente