IPS Daniel a sfintit astazi noul sediu al Camerei de Conturi din Iasi.

Camera de Conturi din Iasi functioneaza de astazi intr-o noua cladire. Noul sediu se afla pe strada Sararie, vis-a-vis de Inspectoratul Judetean de Politie.

Slujba de sfintre a Institutiei a fost oficiata de un sobor de preoti si diaconi in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitopolitul Moldovei si Bucovinei. In cuvantul sau de invatatura, Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Daniel le-a explicat celor prezenti semnificatia binecuvantarii bisericesti.

Inalt Prea Sfintitul Daniel a daruit reprezentantilor Curtii de Conturi o icoana cu Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant, o medalie jubiliara a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei si tuturor celor prezenti le-a oferit iconite.

Presedintele Curtii de Conturi Romania, Dan Drosu Saguna a prezentat in cadrul acestei manifestari prima carte despre Curtea de Conturi a Romaniei. In sediul Camerei de Conturi se afla si un Centru de Perfectionare in cadrul caruia 60 de specialisti vor putea face cursuri de specializare in audit si control financiar.

La manifestare au mai fost prezenti Presedintele Camerei Deputatilor Valer Dorneanu, Senatorul de Iasi Ioan Solcanu, primarul Municipiului Iasi Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului Judetean Iasi Lucian Flaiser.

Comentarii Facebook


Știri recente