IPS Daniel a primit astazi vizita Presedintelui Romaniei – D-l Ion Iliescu.

Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a primit astazi la orele 11.45 vizita Presedintelui Romaniei -D-l Ion Iliescu.

Domnia sa a vizitat paraclisul Resedintei Mitropolitane si a admirat icoana-vitraliu a Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant. Au fost evidentiate semnificatiile evenimentelor care vor avea loc la Putna in zilele de 1 – 2 iulie 2004 dedicate comemorarii a 500 de ani de la trecerea la cele vesnice a slavitului Domnitor al Moldovei.

Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Daniel al Moldovei si Bucovinei a oferit Presedintelui Ion Iliescu al Romaniei recent aparuta Monografie a Manastirii Dobrovat, precum si elogiul Sfantului Voievod Stefan cel Mare, publicat zilele trecute la Editura Trinitas sub titlul ‘Luptator jertfelnic si ctitor darnic. Lucrarea harului in viata Sfantului Voievod Stefan cel Mare’, cuvantare rostita de Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, la Resedinta Patriarhala din Bucuresti, in data de 16 iunie a.c., cu prilejul sedintei solemne a Sfantului Sinod si a Adunarii Nationale Bisericesti ale Bisericii Ortodoxe Romane.

Comentarii Facebook


Știri recente